Informationsbrev om äldreomsorgen - anmälan

LÄS MER

Här kan du göra en anmälan om att få information via e-post för dig som är anhörig eller närstående till någon som har hemtjänst, bor på särskilt boende eller besöker dagverksamheten Talgoxen eller dagverksamheten social (social aktivering) som finns på Bobinen och Elvings.

Information som skickas rör i första hand den verksamhet vi bedriver. Det kan vara årsrelaterad information; inför jul berättar vi gärna om vilka blommor som är lämpligast i julgrupper på grund av allergier, likväl som vi inför sommaren vill ta tillfället i akt att berätta om vårt midsommarfirande och hur vi planerar personalbemanningen under sommaren. Ibland vill vi även nå ut med information om att det kan vara lämpligt att vänta med att besöka en avdelning inom särskilt boende några dagar, om det till exempel förekommer vinterkräksjuka. Ibland är informationen i form av en inbjudan; vill du delta i ett brukarråd?

Vi kommer att sända ut denna information via e-post.

Fyll i denna e-tjänst för att bli mottagare av dessa informationsbrev. Du kan välja vilka delar av kommunens verksamhet som du vill ha allmän information om. Det går bra att välja flera avdelningar/arbetslag.

Frågor om e-tjänsten

Kontaktcenter
kommun@eksjo.se
0381-360 00

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa